Blog

Bildredigering i Lightroom: parfotografering

Färdig bild

Hej alla,

Det var ett tag sen jag spelade in ett avsnitt om en Lightroom redigering. I det här avsnittet visar jag hur jag redigerade en bild jag tog tidigare i höst på Therese och Fredrik. Eftersom bilden kräver lite kloning och healing så lyfter jag in bilden i Photoshop och visar hur jag gör detta.

Hoppas att det ger något. Har ni frågor eller andra ”undringar” så lägg en kommentar nedan.

Ha det bra tills vi ses nästa vecka. Ciao.

Original

Mer om Peter Györffy
Peter Györffy på Google+ Györffy Fototips på Facebook Peter Györffy Fine Art

©Peter Györffy

Fototips, Lightroom, Photoshop, utbildningar, workshops, fotografering för nybörjare, bildbehandling, DVD kurs. arbetsflöde, Lightroom redigering, RAW, RAW-bild, redigering, bildkritik, bildanalys, utrustning, tester, album, album design, foto, fotografering

Tags: , , , ,

No comments yet.

Kommentera